Tuesday, July 16, 2013

WOW!!!!! saya dah turun 5 kg dengan S-Element



Assalamualaikum . salam sejahtera..

sangat berkobar2 nak share ni. Masa suntuk sgt tapi nak curi jgk masa utk post kat sini.

u olls nak tahu??  happy giler bila timbang mlm tadi berat dah turun 5 kg !!! memang la x banyak sbb badan pun berat dalam 58 kg je. ada lemak part2 tertentu je.  lengan n bumper. heheh lengan ni klu x buang sikit lemak boleh lesing orang sampai bengong tau. sempena nak raya ni sy tekad nak kuruskan jugak lengan n bumper ni. sbb nak melaram baju cantik sket tahun ni. klu x, asal kat lengan je x muat.

saya mula amik S-Element pada 16 jun 2013.  amik sekali je sehari. air sy minum air suam-suam panas 3 liter . sepatutnya disarankan 4 liter. tp x mampu la. mcm katak dah perut. nasi sy makan tp kurangkan kuantiti. amik 1/4 nasi, sayur n utamakan ikan bakar  or rebus. sbb klu less calori mmg byk membantu.

 Nak tahu x sebab apa sy minum air suam panas??
sebab saya malas senaman jadi klu minun air suam2 panas badan akan rasa mcm nak berpeluh. haa time tu la badan akan rangsang pembakaran lemak kita.

Ok dah la crita pasal cara mkn. nak lebih sy akan ceritakan jika anda betul ingin cuba S-Element.

BAB BUANGAN pulak... disebabkan S-Element ni ada fiber buangan mmg tip top lah.. minum pg mlm pasti buang. yang bestnya x sakit perut pun. mcm biasa je. masih boleh senyum masa membuang tuh.. serius xde rasa cam mesin basuh!


kalau orang tanya saya.. TAK PERLU DIET KE?

 ya..produk fat burner ni x perlu diet. tapi jngan la ko mkn banyak.. tu bukan nak kurus tapi nak gemuk namanya. paling mudah sy suka sarankan anda buat DIET KALORI.. sbb diet kalori kita boleh mkn apa je selagi x lebih dr keperluan kalori sehari. sebenarnya terpulang nak buat diet apa pun. DIET ATKINS ke, DIET  KARBO ke terpulang la. janji seseuai dgn badan anda.


OK NAK ORDER X? sms sy terus la senang . 0134897061
nanti sy send detail harga n akaun. info semua boleh tgk kat blog ni...

No comments:

Post a Comment

Post a Comment